Stichting Zevenheuvelenloop kwam begin 2019 naar ons toe met de vraag of we een nieuwe branding, communicatiemiddelen en campagnes konden verzorgen voor alle lopen (NN Zevenheuvelenloop, Alfa Laval Stevensloop en de Marikenloop). Na de ontwikkeling en livegang van de nieuwe NN Zevenheuvelenloop, was de Alfa Laval Stevensloop aan de beurt. 

Het concept voor de rebranding van alle stichting Zevenheuvelenloop runs was één websitedesign en -structuur waar per loop een unieke branding overheen kan. Op deze manier blijft de techniek achter alle websites gelijk maar behoudt elke loop zijn eigen look & feel. De Stevensloop onderscheidt zich van de andere lopen omdat het een unieke stadsrun is. Van start tot finish door Nijmegen.

Design

Conceptonwikkeling
Branding
Webdesign

 

Techniek

Webdevelopment

Marketing

Online advertising
Social media advertising
Webanalytics

 

City skyline als unieke brandvisual

De Alfa Laval Stevensloop is uniek als de enige echte stadsloop in Nijmegen met drie afstanden. De start en finish is in de historische binnenstad. Voor de NN Zevenheuvelenloop ontwikkelden we als brandvisual de hoogteroute van de loop. Het was niet meer dan passend om voor de Alfa Laval een unieke city skyline vorm te geven. Daarnaast creëerden onze designers een nieuw logo en een nieuw kleurschema.

dl_screenshot_SL-1.jpg
dl_screenshot_SL-3.jpg
dl_screenshot_SL-2.jpg
macbook-frame

Mobile responsive webdesign

Met het nieuwe design ontwikkelden onze developers de nieuwe website. De website moet de primaire informatiebron zijn voor lopers en toeschouwers: voor, tijdens en na de loop. Het is daarom van groot belang dat de website ook op mobiel zowel functioneel en visueel 100% aan de eisen voldoet. Een website die echt geschikt is voor een evenement. Alle runs van stichting Zevenheuvelenloop hebben daarnaast eenzelfde websitestructuur. Omdat we design en techniek onder één dak hebben zitten, kunnen we websites maken met één technische achterkant en toch verschillende visuele designs aan de voorkant.

Mockup Alfa Laval Stevensloop

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet