Het bereiken van jouw doelgroep wanneer je een B2B bedrijf hebt, kan een flinke uitdaging zijn. De doelgroep die geïnteresseerd is in de nieuwste smartphone is vele malen breder dan de kopers van specifieke halffabrikaten bijvoorbeeld. LinkedIn is hét platform voor de professional op dit moment. Het gaat op LinkedIn, in tegenstelling tot vele andere platformen om het professionele netwerk. Het is daarom een effectief B2B advertentiekanaal, met name voor bedrijven met een specifieke doelgroep.

LinkedIn biedt je de mogelijkheid om jouw advertenties te tonen aan een door jou ingestelde doelgroep. Op basis van verschillende filters zoals locatie, functietitel, branche, opleidingsniveau, interesses of lidmaatschap van groepen kan je een targetting instellen. Onze b2b specialisten adviseren je hoe je LinkedIn het beste kan inzetten om met de juiste boodschap de juiste doelgroep te bereiken. 

Hoe werkt adverteren via LinkedIn?

Via het advertentieplatform van LinkedIn kan je campagnes inrichten. Er zijn verschillende soorten advertenties zoals tekstadvertenties, gesponsorde updates, carousel advertenties, video’s, inmail advertenties en zo nog meer. Welk soort advertentie geschikt is, verschilt per campagne. Dat hangt namelijk helemaal af van wat je wil bereiken. Meer bezoekers op jouw website of wil je leads genereren met een whitepaper download? 

Waarom adverteren op LinkedIn?

  • Specifieke doelgroep targeting
  • Unieke B2B focus
  • Uitgebreide leadgeneratie mogelijkheden
  • Kort of langdurige campagnes
  • Retargeting van websitebezoekers
  • Eigen doelgroeplijsten targetten


Bij Digital Layers ontzorgen we je van A tot Z bij het inrichten van jouw LinkedIn campagnes. Van de strategie, het maken van de tekst en visual, het specifiek inrichten van jouw doelgroep tot het meten en analyseren van het resultaat. Daarmee haal je je maximaal resultaat uit jouw LinkedIn advertenties!

Weten hoe jij LinkedIn advertising kan toepassen? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee!

Jelle Althuizen

Meer weten?
Bel of mail Jelle Althuizen

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet