Hele bedrijven die schuilgaan achter een klein icoontje op je smartphone, dat is de tijd van nu. Neem Uber of Snapchat, gigantische bedrijven die voornamelijk of zelfs geheel opereren via hun mobiele app. Maar apps zijn niet alleen belangrijk voor de grootste spelers op het wereldtoneel, ook voor jouw bedrijf kan een app een unieke aanwinst zijn. Als gebruikersplatform, of als fysiek onderdeel van je online strategie. 

Het vinden van een applicatie die écht past bij wat jij nodig hebt is een flinke uitdaging. Standaard oplossingen hebben vaak functies die je niet daadwerkelijk nodig hebt, maar waar je wél voor moet betalen. Zonde van het geld en een optimale oplossing biedt het eigenlijk nog steeds niet. Daarom maken we bij Digital Layers maatwerk apps en software, die precies aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Zo krijg je alle functionaliteiten, zonder rompslomp, die optimaal voor jou werken! 

App laten maken

Als je een app ontwikkelt met specifiek jouw onderneming in het achterhoofd, heb je al een stap voor op de concurrentie die met standaard apps werken. We gaan daarom graag samen met jou om de tafel om je behoeften in kaart te brengen. Het ontwikkelen van een maatwerk applicatie doen we altijd vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, gebruiksgemak staat dan ook zonder meer op één. Met als eindresultaat: een unieke oplossing voor optimale ondersteuning voor jouw klanten én bedrijf. 

Niet alleen de functionaliteiten zijn volledig naar eigen wens te creëren. Ook in de structuur en het design is alles mogelijk. Zo bouwen we op zichzelf staande applicaties en platformen, maar ontwikkelen we ook apps die een verlengde zijn van jouw website of service. Onze designers zorgen voor een passende look&feel waarbij we rekening houden met een optimale user experience. 

Een app van Digital Layers is:

  • Een unieke oplossing voor jouw bedrijf 
  • Sneller dan een website
  • Niet statisch: altijd de mogelijkheid om uit te breiden 
  • Veilig: onze oplossingen zijn optimaal beveiligd
  • Kostenoverzichtelijk: geen licentiekosten en alleen betalen voor de functionaliteiten die je écht nodig hebt 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Lets meet!  

Bard Duijs

Meer weten?
Bel of mail Bard Duijs

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet