Eromesmarko is een dynamische onderwijsinrichter, met ruim 100 jaar ervaring en meer dan 100 enthousiaste medewerkers. Van kleuterstoel tot kastenwand: duurzaamheid, kwaliteit en innovatie staat voorop. Samen met onderwijsinstellingen ontwikkelt Eromesmarko creatieve inrichtingsconcepten die bijdragen aan onderwijsvernieuwing. Oplossingen waarbij onderwijsmeubilair méér is dan een tafel of stoel om aan te werken.

Eromesmarko is een aantal jaar geleden ontstaan vanuit een fusie tussen Eromes en Marko. Sinds de samenvoeging van de twee schoolmeubelmakers is er veel veranderd. Een nieuwe productielocatie, een duurzamere werkwijze, maar bovenal een eigen, innovatieve visie op het gebied van onderwijsinrichting. De uitdaging? Eromesmarko weet waar het naartoe wil, maar de uitstraling en identiteit past niet bij wie ze (willen) zijn.

Highlights
 
  • Merkidentiteit & design
  • ​Nieuwe website & positionering
  • Sales & marketing workshops

Design

Visuele indentiteit
Fotografie
Webdesign
Social templates
Merkpresentatie & goodiebag

 

Techniek

Webdevelopment
Animatie

 

 

Marketing

Merkfundament
Positionering & marketingstrategie
Zoekmachine optimalisatie
Workshops

 

Tijdlijn Eromesmarko

Show your true colors

Hoog tijd om Eromesmarko echt te leren kennen! Interviews met medewerkers en klanten, persona workshops om de doelgroepen in kaart te brengen: met behulp van een uitgebreide interne en externe analyse krijgen we optimaal inzicht in de organisatie. Het resultaat? Een heleboel nuttige informatie, die we als basis gebruiken voor het merkfundament.

Door goed te luisteren, lezen en analyseren kwamen we tot een aangescherpte missie en visie. De belangrijkste merkwaarden laten zien waar Eromesmarko voor staat: ‘betrokken bij het onderwijs’, ‘100% hulpvaardig’ en ‘duurzame keuze’. Onze designers creërden vanuit dit fundament een nieuw logo, pay off, huisstijl en tone of voice die perfect aansluit bij Eromesmarko. Kenmerkend zijn de frisse kleuren, ronde hoeken en een beeldmerk dat is geïnspireerd op de merkwaarden.

EM-screen-1.jpg
EM-screen-2.jpg
EM-screen-3.jpg
EM-screen-4.jpg
macbook-frame

Website met een eigen verhaal

Eromesmarko is niet zomaar een onderwijsinrichter. Ze creëren een omgeving waarin men beter kan leren, lesgeven, werken en ontmoeten. Aan ons de taak om deze positionering te vertalen naar online. Een website die het verhaal goed overbrengt, er overzichtelijk uitziet en zorgt voor online leadgeneratie.

De werkwijze van Eromesmarko is onderscheidend ten opzichte van haar concurrenten en komt prominent op terug de homepage. Daarnaast is er ruimte om mooie klantcases en unieke producten uit te lichten. Omdat de website continue in beweging is, bepaalden we met een zoekwoordenonderzoek en content workshop, de tone of voice en contentstrategie. Op deze manier kan het marketingteam zelfstandig aan de slag met de juiste content voor diverse doelgroepen.

Mockup Eromesmarko

Ready. Set. Launch.

Een nieuw merkfundament, design, website en positionering. Done! Wie gaat dit unieke verhaal naar buiten brengen? Juist, de medewerkers! Dat zijn de grootste ambassadeurs van het Eromesmarko merk en dragen bij aan een herkenbare en uniforme uitstraling.

Hoe we dat hebben aangepakt? De eerste stap is een ‘grande’ lancering voor alle medewerkers. Een inspirerende bijeenkomst, met een duidelijke boodschap. Inclusief customized quiz en goodiebag! Stap twee bestaat uit op maat gemaakte workshops voor de gehele salesafdeling, waarin we gezamenlijk de merkwaarden van Eromesmarko vertaalden naar praktische (sales)workshops voor onderwijsinstellingen. 

Let's meet

Het Eromesmarko team

Meer weten? Wij helpen je graag!

Dorien Duijsings

Dorien Duijsings

Project manager & online marketing specialist

+31 24 301 03 07 dorien@digitallayers.nl

Jelle Althuizen

Jelle Althuizen

Marketing director

+31 6 53 71 04 29 jelle@digitallayers.nl

Paul Martina

Paul Martina

Creative director

+31 6 44 62 71 36 paul@digitallayers.nl

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet