Over ons

Alles-in-één digitaal bureau Unieke digitale oplossingen Verandering, beleving en resultaat

De Layer Cultuur 04
De Layer Cultuur 05
De Layer Cultuur 03
De Layer Cultuur 06
De Layer Cultuur 02
De Layer Cultuur 01

De layer cultuur

We denken en doen digitaal. We maken daarbij onze eigen regels en denken niet in beperkingen. Bij ons draait het allemaal om teamwork. Omdat samen veel leuker is dan alleen. Tegelijkertijd blijven we hungry and humble, want we zijn nooit uitgeleerd. En met die mindset komen we een heel eind hebben we gemerkt. We werken inmiddels samen met meer dan 50 ambitieuze merken. En wat ons betreft is dat waar het om draait. Samen groeien en mooie dingen creëren is namelijk het allerleukste wat er is.

Bekijk ons werk
 • We stellen de juiste vragen.

  Het begint met het stellen van de juiste vraag. En dan luisteren we. Naar jou. Want alleen door goed te graven komen we gezamenlijk tot de kern en zijn we in staat om de juiste strategie bepalen. Want een uitgekiende strategie betekent eerst denken en dan doen.

 • Wij nemen je mee. Altijd & overal.

  We lopen niet alleen voorop, maar nemen ook graag de leiding. We leggen je uit hoe we werken en waarom we dingen doen zoals we ze doen. De reis maken we vervolgens samen. Van ambitie, concept tot planning, realisatie en doorontwikkeling. Jullie team is ons team. En andersom.

 • Passie, kennis en creativiteit ontmoeten elkaar.

  We hebben expertise op het gebied van design, marketing en development. Drie specialisaties, samen één team. Verbonden door strategie en tomeloze passie. Dit alles maakt het verschil tussen een goed en geweldig eindresultaat.

 • Wij doen het samen. Veel leuker ook.

  Bij ons draait het allemaal om teamwork. Omdat samen veel leuker is dan alleen. Vanuit onze hometown Nijmegen werken we aan een kortlopend project, maar het liefst bouwen we een duurzame relatie op. We stellen een team samen met de expertise die daarbij past. Een team dat dingen gedaan krijgt, adviseert en denkt in oplossingen.

Cool things, inspiratie
en mooie sneakers