Campagnes

Online leadgeneratie

Vacature Foto 15
Elskenissen 07840

Sam Reijnen

Lead marketing

Nieuwe zakelijke klanten vinden, is vaak te realiseren door online leadgeneratie. Digital Layers is specialist op het gebied van data driven online leadgeneratie. Wij ontwikkelen een heldere en gestroomlijnde strategie voor jouw organisatie, waarmee we doelgericht en structureel jouw doelgroep bereiken. 

Met online leadgeneratie laat je potentiële klanten in contact komen met jouw bedrijf. Wij ontwikkelen samen met jou een passend online leadgeneratie strategie passend bij de doelen van jouw organisatie. Samen bepalen we hoe jij je als organisatie kan onderscheiden en hoe we in iedere fase van de klantreis in beeld kunnen komen bij de klant. Zo komen we tot een passende online leadgeneratie aanpak: 

  1. Inventarisatie

Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek onderzoeken we hoe mensen zoeken en bepalen we hoe we jouw klanten het beste kunnen bereiken. Daarnaast onderzoeken we welke bedrijven er momenteel al op jouw site komen. Zo verzamelen we waardevolle informatie over zowel prospects als huidige klanten. 

 

  1. Strategie 

Op basis van de inventarisatie, formuleren we een online leadgeneratiestrategie. We bepalen samen de prioriteiten voor jouw bedrijf en formuleren een passende strategie. Zo zorgen we voor online leadgeneratie op korte én lange termijn. 

 

  1. Implementatie

Aan de hand van de geformuleerde strategie creëren we online campagnes op bijvoorbeeld Google Ads, Facebook en LinkedIn. Naast de implementatie op diverse advertentiekanalen, helpen we je ook met het optimaliseren van je website om op deze manier zo veel mogelijk traffic te converteren. 

 

  1. Optimalisatie

Last but not least: de optimalisatie van jouw campagnes. Door nieuwe inzichten uit de gegenereerde statistieken, blijven we campagnes optimaliseren. Hierdoor blijf je verzekerd van leads, ook op de lange termijn. 

Meer weten over online leadgeneratie?

Sam, lead marketing