Content

Videografie

Banner Videografie | Digital Layers
Elskenissen 01934

Bram Kainama

Designer

Video wordt steeds belangrijker als marketingmiddel. Door de opkomst van videokanalen zoals YouTube en TikTok bestaat inmiddels meer dan de helft van het online gedrag uit het kijken van video’s. Wil je als bedrijf gezien worden, dan is dit dus zeker een belangrijke optie om te overwegen. 

Je kan verschillende soort video’s gebruiken in je marketing en op je website. Van bedrijfsfilm tot productdemonstratie en van testimonials tot instructievideo’s. Wat je boodschap ook is, wij werken dit uit tot een gedetailleerd videoplan en script.

 

Videomarketing

Video kan erg relevant zijn wanneer je een bepaalde sfeer over wilt brengen, of wanneer je een specifiek product of een specifieke dienst tot in de puntjes uit wilt leggen. Video zorgt voor betrokkenheid en spoort aan om te delen. Het is daarom een perfect middel om te gebruiken voor social media advertenties. Ook kan het videomateriaal gebruikt worden op je website of in andere online campagnes.

Videografie als aanvulling op fotografie 

Videografie is een perfecte aanvulling op authentieke fotografie. Door jouw geschreven content, foto’s en video’s op elkaar af te stemmen creëer je een unieke en eigen website, passend bij jouw merkidentiteit. 

Wil jij foto’s of video’s laten maken voor jouw bedrijf? Met onze ervaring in fotografie en video én samenwerking met professionele foto- & videografen helpen we je hier graag bij. Samen met jou bespreken we wat het doel is van de beelden en wat voor imago ze moeten uitstralen. Dit vertalen we naar overtuigende beelden die bij jouw bedrijf passen.

Meer weten over videografie?

Bram, designer