Niet langer alleen afhankelijk van een fysieke winkel? Met een professionele webshop creëer je een online winkelplatform waar jouw product tot zijn recht komt. Afhankelijk van jouw product, bedrijf en doelgroep ontwikkelen we een webshop op maat. User experience en gebruiksgemak van de webshop staan bij ons op nummer één. 

Product configurators

Er zijn steeds meer mogelijkheden op het gebied van customizen van producten. Zeker online in webshops. Personalisatie van producten is enorm in opkomst. Denk aan het aanpassen van kleur, formaat en persoonlijke teksten of afbeeldingen. Onze product configuratie software maakt het mogelijk voor jouw klant om een product aan te passen of samen te stellen op basis van verschillende parameters. We combineren deze personalisatie-opties met een live preview van het product en een automatisch bijgewerkte prijsindicatie. Zo ziet de klant direct het eindresultaat, mét prijs in beeld. 

B2B of B2C webshop / mogelijkheden

Met designers, developers, UX experts en online marketeers in één ruimte, is er eigenlijk geen enkele opdracht die we niet kunnen aangrijpen. Of je nou opzoek bent naar een B2B of B2C webshop, wij zorgen voor een webshop die gebruiksvriendelijk is én conversies optimaliseert

Kenmerken van een Digital Layers webshop:

  • Optimale prestaties op ieder scherm
  • Ons eigen CMS Mynotion zorgt ervoor dat jij jouw webshop eenvoudig zelf beheert
  • De nieuwste technieken en strak design
  • Mogelijkheid tot productconfigurator
  • Meertalig
  • SEO geoptimaliseerd

Benieuwd hoe Digital Layers jouw webshop naar een hoger niveau kan tillen? Let’s meet

Bard Duijs

Meer weten?
Bel of mail Bard Duijs

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet