Een winkeletalage is al lang niet meer het eerste punt waar je indruk maakt op je potentiële klanten. Nee, dat gebeurt nu online, op je website. Zo’n eerste indruk kun je maar één keer maken. Een professionele en gebruiksvriendelijke website is daarom van groot belang! 

Bezoekers die op je website komen besluiten bijna direct of ze verder kijken of, toch naar de concurrent gaan. Dat je website er aantrekkelijk uitziet, gebruiksvriendelijk is, maar ook professioneel aanvoelt en jouw bedrijf weerspiegelt is dus van groot belang. Je wilt immers meer dan alleen een eerste indruk maken, je wilt het liefst iedere bezoeker omzetten tot lead en verleiden tot een aankoop. Kan jouw website wel zo’n update of redesign gebruiken? We vertellen je graag hoe Digital Layers dat voor elkaar kan boksen!

Een redesign of ontwikkeling van een nieuwe website is bij ons maatwerk. Maar we maken het wel toegankelijk voor je. We brengen eerst samen jouw bedrijf, product/dienst en doelgroep in kaart. Wat wil je met jouw website bereiken? Wil je informatie verschaffen, of juist producten verkopen? Op basis van jouw wensen maken we een plan van aanpak.

Ontwerp en techniek

Het samen in kaart brengen van jouw doelen en wensen is stap één. Onze designers vertalen dit naar een ontwerp in de vorm van wireframes. In het ontwerp of redesign van jouw website zetten we de technische SEO, UX en conversieoptimalisatie op één. Pas wanneer jij echt tevreden bent met het ontwerp, gaan onze developers aan de slag. 

Digital Layers bouwt custom websites. Dat doen we met ons eigen CMS (content management systeem): Mynotion. Zo kunnen we altijd precies maken wat jij nodig hebt. Door de gebruiksvriendelijkheid van Mynotion is het mogelijk om zelf pagina’s en blogs toe te voegen. Zo beheer je eenvoudig je eigen website!

Voor ieder scherm wat wils

Consumenten gaan steeds vaker op zoek naar informatie, producten of diensten op hun mobiele telefoon of tablet, het is dus zeker een vereiste dat jouw website net zo goed werkt op mobiele apparaten als op een desktop. Voor mobiele apparaten zou je natuurlijk ook aan een app kunnen denken, welke we ook helemaal op maat kunnen maken. Toch komt het nog heel vaak voor dat websites niet volledig geschikt zijn voor mobiele weergaven. Wij zorgen dat zowel design als techniek volledig geoptimaliseerd is voor elk apparaat of weergave. Dit doen we door te beginnen bij het kleinste scherm en van daaruit te werken naar het grootste scherm, zo ben je op ieder scherm verzekerd van optimale prestaties!

Wat zijn de mogelijkheden? 

We hebben zowel de ontwikkelaars, de designers en de SEO experts in huis. Hierdoor zijn we in staat om jouw hele website onder één dak te bouwen en in te richten. Een kleine greep uit de technische snufjes die we in huis hebben:

  • Multi language / meertalig
  • Productconfigurators
  • Klantportalen
  • Planningsstructuren
  • Vestigingspagina’s
  • Lookbooks
  • Integraties

Je website laten bouwen bij Digital Layers, of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op. We doen niets liever dan jouw op weg helpen naar een fantastische online etalage voor jouw bedrijf!  

Bard Duijs

Meer weten?
Bel of mail Bard Duijs

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet