Een sterk merk bouw je door een krachtige (visuele) merkidentiteit. We hechten veel waarde aan korte lijnen en persoonlijk contact. Door goede gesprekken te voeren komen we er achter wat jouw verhaal is, wat je boodschap is, wat je wilt bereiken en hoe we ervoor gaan zorgen dat je die doelen haalt. Met deze informatie achter de hand ontwikkelen we een uitstraling die bij je past én het hart van je klanten raakt. Zó bouw je aan unieke en duurzame klantrelaties.


Bij het (re)branden van een merk komt veel kijken. De juiste naam, een herkenbare huisstijl, signing, maar ook een tone-of-voice en beeldtaal richtlijnen horen daarbij. We maken vaak een brandbook. Dat geeft invulling aan een consistente uitstraling in al je communicatie. 

Jouw merk als totaalbeleving
Elke vorm van interactie met het grote publiek bepaalt de perceptie van jouw organisatie. We vertalen jouw identiteit naar uiteenlopende communicatiemiddelen. Zo zorg je niet alleen voor een sterk merk, maar ook voor een stabiel merk.

De ideale digitale ervaring
We ontwerpen alles wat pixels te maken heeft. Websites, apps, maatapplicaties, e-mailtemplates en social media uitingen. Natuurlijk met jouw merkidentiteit in gedachten, maar met name gericht op het bereiken van jouw doelstellingen. Een website die leads oplevert, een app voor dagelijks gemak, een praktische mijn omgeving voor klanten.

Creatieve inspiratie voor jouw merk?

Let's meet

Design diensten

Branding
Merkstrategie
Merkidentiteit
Huisstijl handboek

Digital design
Webdesign
UX design
User flow design

Creatieve campagnes
Content design
Signing
Print

Creatieve inspiratie voor jouw merk?

Let's meet

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet