Technologie ontwikkelt zich razendsnel. Een professionele website of webshop is de standaard. Een die lekker snel werkt op mobiel én goed gevonden wordt in Google. Die maken we voor je. Maar we denken ook met je mee over hoe we jouw organisatie een strategische voorsprong kunnen geven. 

Complexe uitdagingen eenvoudig maken
Dankzij technische ontwikkelingen kun jij jouw klant sneller, beter en eenvoudiger bedienen dan de concurrentie. We maken bijvoorbeeld apps om je bedrijfsprocessen te vereenvoudigen, een (meertalige) product configurator om producten te personaliseren of een betaalmodule op maat. Of wat denk je van een koppeling tussen je website en boekhoudpakket of CRM? Samen onderzoeken we hoe we voor jouw organisatie het verschil kunnen maken. We nemen het voortouw en inspireren je graag.

Websites en webshops die resultaat opleveren
We ontwikkelen al jaren unieke websites voor kleine en grote ondernemingen. Technisch perfect in orde gebouwd in Umbraco CMS; dat is een gegeven. Daarnaast focussen we ons op mobiel gebruiksgemak, conversie en een goede vindbaarheid in Google. Dat alles combineren we met een design dat perfect past bij jouw huisstijl. Zo maken we websites en webshops die zichzelf terugverdienen.

Let's meet

Webdevelopment diensten

Websites & e-commerce
Websites
Webshops
B2B webshops
Product configurator

Webapplicaties
Maatwerk software
E-learning
Klantenportaal
Planningsoftware

Apps
iOS apps
Android apps
iBeacons
Notificaties

Op zoek naar innovatieve digitale oplossingen?

Let's meet

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet