KNNS

Een sterrentent onder de IT bedrijven

KNNS fotoshoot

Een identiteit voor een IT bedrijf dat voorop loopt

De wereld van IT is non-stop in ontwikkeling. KNNS denkt altijd een stap verder en is continu bezig met de uitdagingen van morgen. Gespecialiseerd in cybersecurity en IT adoptie, is KNNS dé sterrentent onder de IT bedrijven. Met hun unieke aanpak creëren ze een werkplek waarin je, overal en altijd, veilig kan samenwerken.

  • De uitdaging

    De afgelopen jaren heeft KNNS verschillende transformaties ondergaan. Om de vernieuwende aanpak en visie aan te laten sluiten bij hun visuele identiteit en positionering zijn we continu met KNNS in ontwikkeling. Vanaf 2020 staan wij zij aan zij met KNNS en blijven we de website, branding en campagnes continu doorontwikkelen. Zo loopt KNNS altijd een stap voor.

  • Doelstellingen

    Een stijl die luxe, innovatie en autoriteit uitstraalt. En tegelijkertijd de frisheid van de jonge groep professionals weerspiegelt die werkzaam is bij KNNS. Het resultaat is een krachtige visuele identiteit die online en offline naadloos in elkaar overloopt.

  • Strategie

    Nieuwe visuele identiteit? Check! Nieuwe website? Let's go! Maar hoe spreken we de doelgroep aan? Daarvoor gingen we terug naar de basis. We kozen voor een mix van inhoud, design én marketing. We brachten het uitgebreide dienstenaanbod terug naar de vijf thema’s rondom uitdagingen die klanten ervaren: cybersecurity & beleid, groei & ontwikkeling, medewerkers & gedrag, adoptie & setup en eenvoudig samenwerking. De website en marketing sluit naadloos op deze thema’s aan.

KNNS logo

Non-stop in beweging en altijd innoveren 

KNNS is een IT-bedrijf dat nooit stil zit en blijft ontwikkelen en innoveren. Ze geloven dat gebruiksvriendelijke en veilige IT, de basis is voor iedere organisatie die voorop wil lopen. KNNS laat jouw IT excelleren. Deze visie hebben we gebruikt als uitgangspunt voor de nieuwe branding.

"We kozen voor een stijl die luxe, innovatie en autoriteit uitstraalt"

Paul Martina, creative director

Gebruiksvriendelijke en veilige IT is de basis voor iedere organisatie

webdesign KNNS

Complexe IT dienstverlening eenvoudig maken

Het dienstportfolio van KNNS is uitgebreid. Hoe maak je duidelijk wat je nu werkelijk doet? Daarom formuleerden we diverse uitdagingen gekoppeld aan diensten.

themas

“We hebben in Digital Layers de
partner gevonden die KNNS begrijpt en dat op de juiste manier heeft vertaald naar een nieuwe, passende identiteit en campagne”

Coert Tempelman | Algemeen directeur KNNS

Een nieuwe kantoorruimte

Bij de nieuwe visie van KNNS, hoort ook een nieuwe kantoorruimte. Het nieuwe kantoor van KNNS bestaat uit luxe werkplekken, de nieuwste apparatuur en een KNNS experience center. Dit hebben we uiteraard vastgelegd met onze fotograaf.

We blijven KNNS opdoen

Als strategisch partner en sparringpartner denken we continu mee over de marketingstrategie van KNNS. Dat doen we op alle niveau's. Operationeel, via een maandelijkse brainstorm, maar ook met behulp van een quarterly review, waarin we analyseren wat het afgelopen kwartaal is gedaan en wat dit heeft opgeleverd.

Een passende uitstraling en stijl voor jouw merk?

Wij vertellen
je er graag meer over.

Contact