Werken bij een alles-in-1 digitaal bureau in Nijmegen

Open sollicitatie

Vacature Foto 18

Als Digital Layers helpen we merken met ambitie. Je kunt bij ons terecht voor álles op digitaal vlak. Wij werken samen met bedrijven & organisaties, vanuit strategie en met passie voor design, marketing en techniek, aan unieke en kwalitatieve oplossingen. Ons werk moet er niet alleen super goed uit zien, maar ook uiterst gebruiksvriendelijk en functioneel zijn.

Open 

sollicitatie

Wil je graag in ons team werken, maar staat er op dit moment geen vacature tussen die bij jou past? Stuur ons dan een open sollicitatie, we zijn altijd opzoek naar creatieveling die passie hebben voor wat ze doen.

De layer cultuur

Bij Digital Layers helpen we merken met ambitie. Dit doen we op onze eigen manier. Vanuit strategie, met gevoel voor stijl en oog voor detail. We zoeken teamplayers die zich thuis voelen tussen andere creatievelingen, online experts en technische toppers. Bij ons kun je doen waar je goed in bent én waar je goed in wilt worden. Gevestigd in hartje Nijmegen, in een prachtig historisch pand vlakbij het station, werken we met meer dan 20 collega's aan digitale uitdagingen voor meer dan 50 ambitieuze merken. En wat ons betreft is dat waar het om draait. Samen groeien en mooie dingen creëren is namelijk het allerleukste wat er is. 

Born ready? 🤟🏻

Stuur jouw CV, portfolio en motivatie naar anouk@digitallayers.nl Vragen? Stel ze aan Anouk Biesters.

Chat, app, mail, we horen graag van je!