Branding

Logo en huisstijl

NFC Branding Overview
Elskenissen 01934

Bram Kainama

Designer

Een logo en unieke huisstijl geven jouw organisatie een krachtig en onderscheidend karakter. Dat zorgt voor herkenbaarheid en een betrouwbare uitstraling.

It's all about the details

Elke vorm van interactie met het grote publiek bepaalt de perceptie van jouw organisatie. Merkdesign gaat over alles wat de wereld van je merk gaat zien, jouw visuele identiteit. De visuele identiteit van jouw bedrijf bestaat uit veel meer dan alleen een logo. Naast een logo draait het dus ook om kleurgebruik, vorm- en beeldtaal, typografie en de juiste middelen. Een duidelijke visuele identiteit laat zien wie je bent, wat je doet en hoe datgene jou onderscheidt van anderen.

Lees ook: ‘’5 tips voor een goed logo’’

 

Hoe creëren we een krachtige huisstijl?

Jouw merkidentiteit is de basis voor alles wat jouw merk doet, dus ook voor het logo & de huisstijl. Pas wanneer jouw merkidentiteit helder is, vertalen we dit naar een passende huisstijl. We willen dat de doelgroep jouw stijl, kleur, tone of voice associeert met de onderliggende waarden en identiteit. Een sterke huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en een betrouwbare visuele identiteit.

Lees ook “Hoe maak je een goed Canva design’’

Hoe wij te werk gaan? Door te vragen en onderzoeken komen we er achter wat jouw verhaal is, wat je boodschap is, wat je wilt bereiken en hoe we ervoor gaan zorgen dat je die doelen haalt. Met deze informatie achter de hand ontwikkelen we een uitstraling die bij je past én het hart van je klanten raakt.  

Meer weten over branding?

Bram, designer