Strategie

Marketingstrategie

Banner Marketingstrategie | Digital Layers
Elskenissen DSC01313

Jelle Althuizen

Marketing director

Een marketingstrategie richt zich op de lange termijn visie van jouw organisatie en is het startpunt van een succesvolle marketing. Er komt veel bij kijken voordat je effectief kan starten met (online) marketing. Digital Layers denkt samen met jou mee over een strategie die past bij jouw organisatie.

Je hebt besloten dat je met online marketing wil beginnen, maar waar begin je dan? Welke doelen wil je behalen? Welke doelgroep wil je bereiken en wat is eigenlijk je doelgroep? Via welke kanalen kun je deze mensen bereiken en voor welke boodschap zijn zij het meest vatbaar? Dit zijn vragen die je moet beantwoorden voordat je start met (online) marketing. 

Wij gaan graag met jou in gesprek om de antwoorden op deze vragen te vinden. Daarnaast onderzoeken wij jouw huidige marketingactiviteiten, website en marktpositie. Op basis van een workshop, jouw ambities en doelen en ons onderzoek zullen wij een advies uitbrengen over een marketingstrategie en passende vervolgstappen. 

Vervolgens kunnen wij de marketingstrategie implementeren of advies uitbrengen hoe jij de marketingstrategie het beste tot uitvoer kunt brengen. Online marketing is een breed begrip, van Google Ads campagnes tot Facebook en LinkedIn campagnes. Er is veel mogelijk. Wij geloven in effectief adverteren: blijven optimaliseren voor optimaal resultaat. Daarom gaan we graag langdurige samenwerkingen aan.  

Naast een algemene marketingstrategie, kunnen we je ook voorzien van strategie op de volgende onderwerpen: 

  • Social media strategie
  • E-Commerce strategie
  • SEO strategie
  • Inbound strategie
  • Ontwikkelen van Buyer Persona’s
  • Marketing automation
  • Leadgeneratie strategie

Wil je beginnen met online marketing maar weet je nog niet goed welke strategie het beste bij jouw organisatie past? Of behaalt je huidige strategie niet de resultaten waar je op hoopte? Neem dan eens contact met ons op. We bepalen graag samen met jou de optimale (online) marketing strategie, zodat jouw bedrijf die groei kan maken!

Meer weten over marketingstrategie?

Jelle, marketing director