Great Things

Verhalen vangen op een website

Great Things Cover

Een huisstijl en website met finesse

Verhalen vangen in beeld en geluid én zorgen dat de content zo lang mogelijk mee gaat. Dat is wat Great Things uniek maakt als creatief bureau. Van concept en creatie tot een eigen interactief videoplatform, ze nemen alles uit handen op het gebied van branded content, e-learning en online events. Met een gepassioneerd team vertellen ze verhalen met aandacht en gevoel, die je kunt blijven uitdragen.

  • De uitdaging

    ‘’Een verouderde website, die technisch onvoldoende werkt en qua uitstraling niet meer past bij onze identiteit.’’ Met die boodschap kwam Great Things naar ons toe. En juist de website is de plek om hun spraakmakende cases te tonen aan hun doelgroep. Aan Digital Layers de taak om de ideeën van Great Things tot leven te brengen en het team te verrassen met een nieuwe huisstijl en website.

  • Doelstellingen

    Groot of klein project, Great Things gaat altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit met oog voor de lange termijn. Die kwaliteit en finesse willen we ook tot uiting laten komen in de nieuwe huisstijl en de doorvertaling naar de website. De website moet het visitekaartje worden van Great Things en de verzamelplek van alle waardevolle content.

  • Aanpak

    Great Things is expert in het maken van content en het vertellen van verhalen voor anderen. Maar over je eigen verhaal en uitstraling ben je vaak nog kritischer. In een uitgebreide briefing vertelden ze onze designers wat ze belangrijk vinden, welke boodschap ze willen laden en aan wie. De antwoorden op deze vragen heeft Digital Layers uitgewerkt in een creatief concept.

Great things looking good

Great Things maakt content met een lang leven. Die boodschap willen we ook weerspiegelen in hun eigen logo en huisstijl. Tijdloos, minimalistisch en vooral niet te aanwezig. Tegelijkertijd mag het wel anders dan anders zijn. Voor het logo is een lettertype ontworpen dat subtiel digitaal oogt, wat perfect past bij de waarden van Great Things.

Een digitale touch

De eigenheid zie je onder andere terug in het kleurgebruik en keuze voor het font. De kleuren op de website zijn in de basis zwart en wit, toch wordt er gebruik gemaakt van diverse steunkleuren om het onderscheidend te maken. Het font gebruik is strak, dun en verfijnd. De afgeronde hoeken geven het font een digitale touch.

Krachtige content in
een minimalistisch jasje

Film, 2D/3D animatie, fotografie, podcasts, e-learning met interactieve video & online events. Great Things maakt uiteenlopende soorten content voor hun klanten. Die content vormt het belangrijkste ingrediënt voor de website. Daarom werken we met een fijne, lichte basis: de ‘clean look’ waarin het werk voor zich spreekt.

Het zit hem
in de details

In een minimalistische uitstraling schuilt schoonheid vaak in de details. Denk aan de verfijnde werking van een menu, de subtiele kleureffecten en hover animaties.

“We zijn enorm blij met het resultaat. Het design van Bram Kainama was in één keer raak.”

Joep Grootings

Creatief directeur en oprichter, Great Things

Zie je wat
ik zie?

Zowel op desktop en mobiel wilden we dezelfde unieke sfeer en uitstraling overbrengen. Tijdens de ontwerpfase hebben we hier speciale aandacht aan besteed. Met de opkomst van verticale content, veelal gemaakt met smartphones in gedachten, is het essentieel om dit soepel te integreren in zowel desktop als mobiel.

Een passende uitstraling en stijl voor jouw merk?

Wij vertellen je er graag meer over.

Contact