Advocaten van Nu is een advocatenkantoor, dat echt de taal spreekt van de klant. Gewoon Nederlands dus en geen moeilijk vakjargon. Het team bestaat uit advocaten, die gespecialiseerd zijn in arbeidsrecht en weten van aanpakken! Ze schakelen snel, hebben geen 9-tot-5-mentaliteit en hebben een ongekende werkdrive. Dat verdient een goede website en branding.

 

'Hard op de inhoud, maar altijd met hart voor de menselijke relatie', is wat Advocaten van Nu typeert. Wij ontwikkelden voor Advocaten van Nu een visuele identiteit, die echt van nu is, met bijbehorende website! Enerzijds beoogden we een visueel mooie en innovatieve website, die inhoudelijk gezien ook nog eens deskundigheid ademt. Tegelijkertijd vonden we het natuurlijk ook enorm belangrijk dat de website goed vindbaar is en laagdrempelig aanvoelt. Bij het ontwerpen van de nieuwe website kreeg ook het delen van kennis onze prioriteit. Daarom lees je nu talrijke artikelen, blogs en klantverhalen op de site! 

Design

Visuele identiteit
Fotografie
Webdesign

Techniek

Webdevelopment
Mobiel design
Volledig beheerbaar

Marketing

Online vindbaarheid
Conversieoptimalisatie
E-mailmarketing

Een zichtbare website

Wij kregen de eer om een nieuwe website voor Advocaten van Nu te ontwerpen. Hierbij lag er direct een duidelijke vraag: de website was altijd al vernieuwend en visueel, maar op het gebied van vindbaarheid kon er nog zeker aan terrein worden gewonnen. We hebben gewerkt met een duidelijke websitestructuur, gebouwd op de vier key elementen voor Advocaten van Nu: werkgevers, werknemers, flexwerkgevers en de overheid. We hebben ons ingeleefd in de websitegebruiker door de mogelijke paginaroutes opnieuw te benaderen. Zo kregen we goede inzichten in de behoeften van de gebruikers en konden we de vindbaarheid van de website vergroten, zonder het innovatieve karakter van de oude website te verliezen. 

dl_screenshot_AVN-2.jpg
dl_screenshot_AVN-3.jpg
dl_screenshot_AVN-4.jpg
macbook-frame

Een dynamische fotoshoot+ 

Heb jij wel eens een advocaat over een brug zien springen? Wij wel! We hebben namelijk met het team van Advocaten van Nu een actieve fotoshoot gehouden in de buitenlucht van het mooie Nijmegen. Iedereen mocht zelf een bijzondere locatie kiezen voor zijn/haar foto en dit heeft geleid tot persoonlijke en dynamische foto's. Precies Advocaten van Nu dus: jong, eigentijds en innovatief! De teamfoto's moesten kracht uitstralen, want de advocaten van Advocaten van Nu zijn individueel al sterk, maar ijzersterk als team.  

Mockup Advocaten van Nu

Branding van Nu

Zowel voor ons als voor Advocaten van Nu was het van groot belang om op de nieuwe website een platform te bieden aan alle partners van Advocaten van Nu. Aangezien het om een klein team gaat, kun je de moeite nemen om de mensen persoonlijk te leren kennen. Daarom is het extra leuk dat we op de website nu eens niet voor de standaard zakelijke vragen hebben gekozen, maar alle partners voorstellen met een persoonlijk tintje. Wat is bijvoorbeeld iedereens guilty pleasure...

Let's see

Het Advocaten van Nu team

Meer weten? Wij helpen je graag!

Jelle Streefkerk

Jelle Streefkerk

Front-end Developer

+31 24 302 00 15 jelle@bluenotion.nl

Rianne Durenkamp

Rianne Durenkamp

Marketing strateeg

+31 24 301 03 07 rianne@digitallayers.nl

Paul Martina

Paul Martina

Creative director

+31 6 44 62 71 36 paul@digitallayers.nl

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet