Awaretrain creëert bewustwording en gedragsverandering op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Ze testen het gedrag van medewerkers, geven inzicht in het actuele veiligheidsniveau en trainen medewerkers. De uitdaging voor Digital Layers? Organisaties en medewerkers op een ludieke manier kennis laten maken met cybersecurity.


Highlights

  • Notificaties
  • Scorebepaling
  • Timer

Design

Appdesign

Techniek

Appontwikkeling
Beheersysteem
Notificaties

Marketing

Leadgeneratie

Eenvoudige marketingtool met groots effect

Niet alle uitdagingen zijn even complex, het zit soms in de eenvoud en details van een oplossing. Awaretrain wil graag bewustwording creëren op het gebied van cybersecurity én een ‘visitekaartje’ achterlaten bij toekomstig klanten. Hoe we deze twee vragen bij elkaar brachten? We vonden het interactieve antwoord in een app, geschikt voor iedereen die zijn security awareness wil testen. In de app krijg je vragen met betrekking tot een potentiële security situatie op de werkvloer. Dus voortaan geen fysiek visitekaartje als eerste indruk, maar een gratis online teaser, waardoor security awareness top of mind blijft.

 

ed54e1c8d1db1667996975808eabb1a62fafd16f530d88120f26b1237d718a47.png

Techniek voor iedereen

Heb je de app geïnstalleerd op je telefoon? Dan staat er elke dag een nieuwe uitdagende vraag voor je klaar. Met elke goed beantwoorde vraag stijgt het security awareness niveau. De vragen gaan over de belangrijkste onderwerpen binnen informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy.
 
Belangrijk bij de ontwikkeling van de app is de beheerbaarheid. Awaretrain kan zelf alle gegevens eenvoudig aanpassen en beheren. Hoe lang mag iemand bijvoorbeeld over het antwoord doen of hoeveel punten krijg je per goed antwoord toegekend? Op die manier maken we techniek beschikbaar voor iedereen. Om de betrokkenheid te vergroten ontvangen de gebruikers een notificatie, dagelijks, wekelijks of maandelijks. Op basis van de antwoorden wordt de totaalscore bepaald en visueel gemaakt door middel van een speelse wijzer in het eindscherm.

 

 

Mockup Awaretrain

Visitekaartje, teaser en leadgenerator in één

Een app om organisaties en medewerkers te ‘teasen’. Een mooi verhaal, dat vertaald is naar een passend design. Een clean design, met eenvoudige navigatie, waarbij je wordt uitgedaagd om jezelf te elke dag te verbeteren. Hoe we marketing in dit verhaal toepassen? Door de eindscore weer te geven creëren we bewustzijn bij de gebruikers van de app. Hoe goed is de security kennis nu eigenlijk? Bovendien ontvangt men notificaties over trainingen en diensten van Awaretrain die aansluiten op hun niveau en kennis. Dat maakt de app van Awaretrain een visitekaartje, teaser en leadgenerator in één!
 
Benieuwd hoe het met jouw security kennis is gesteld? De app is gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store. 

 

Let's meet

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet