Fan Factory maakt medewerkers fan van werk en merk. Daarvoor hebben zij twee hoofdingrediënten: de Fan Scan en de Fan Academy. De Fan Scan is een medewerkerstevredenheidsonderzoek 2.0. Een perfecte oplossing om verloop tegen te gaan en talent te behouden. De Fan Academy is een medewerkersplatform dat medewerkers continu activeert om prestaties te verbeteren en de binding met de organisatie te verhogen.

Om het concept van deze twee hoofdingrediënten duidelijk en vindbaar te maken, hebben we een volledig nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. We hebben het concept vertaald door middel van een sterk design en duidelijke sitestructuur. Zodat voor websitebezoekers in één oogopslag duidelijk wordt waar Fan Factory jouw bedrijf mee kan ondersteunen. 

Design

Webdesign
Conceptontwikkeling
Fotoshoot

Techniek

Meertalige website
Prijs configurator
Mailchimp koppeling
 

Marketing

Google Ads
Online vindbaarheid
LinkedIn Ads
Conversieoptimalisatie

Een prijs op maat

Om een indicatie te krijgen wat een Fan Scan voor jouw bedrijf zal kosten, hebben we een calculator ontwikkeld die meteen op de website te gebruiken is. Deze calculator berekent aan de hand van verschillende opties een unieke prijs per aantal medewerkers, leidinggevenden en een aantal service opties. Vervolgens kan je ervoor kiezen om direct contact op te nemen met Fan Factory voor meer informatie. 

 

dl_ff_screenshot.jpg
dl_screenshot_FF-1.jpg
dl_screenshot_FF-2.jpg
dl_screenshot_FF-3.jpg
macbook-frame

Een complete herinrichting van de klantreis

We hebben ervoor gezorgd dat het genereren van leads op de website van Fan Factory prioriteit nummer 1 is geworden. Dit hebben we gedaan door de klantreis zo in te richten, dat de klant op iedere plek op de website een conversiepunt zal tegen komen. In totaal zijn er 7 verschillende conversiemomenten op de website, die uiteindelijk allemaal (kunnen) leiden tot een aanvraag van de Fan Scan of Fan Academy.

 

Mockup Fan Factory

Heldere 'call-to-actions'

Het moest zo gemakkelijk mogelijk worden om direct een prijs te berekenen of aan te vragen via de website. We hebben er daarom voor gezorgd dat de ‘call-to-actions’ zo helder mogelijk zijn. Daarbij hebben we samen met Fan Factory bepaald wat de meest heldere en leesbare tekst is om kort toe te lichten wat de Fan Scan en Fan Academy inhouden. 

Let's meet

Het Fan Factory team

Meer weten? Wij helpen je graag!

Dorien Duijsings

Dorien Duijsings

Project manager & online marketing specialist

+31 24 301 03 07 dorien@digitallayers.nl

Max Kerkhoffs

Max Kerkhoffs

Designer

+31 24 302 00 33 max@digitallayers.nl

Bard Duijs

Bard Duijs

Development director

+31 6 52 61 94 95 bard@digitallayers.nl

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet