Onder de vlag van een nieuw merk zorg-schrijftrainingen gaan aanbieden en hiermee deze markt verder veroveren. Dat is wat Ton Vogels wilde toen hij bij Digital Layers binnenstapte. Met betere teksten in de zorg voorkom je verkeerde interpretatie of een verkeerd begrip. Terwijl een tekst, zeker in de zorg, juist rust, vertrouwen en richting moet geven. 

Ton Vogels verzorgt schrijftrainingen waarmee hij medewerkers van grote instanties leert de kern te raken op een originele manier. De afgelopen tijd gaf Ton steeds meer trainingen bij zorginstellingen. Daarom moest er een nieuw initiatief komen. Zo is Klanq geboren. Een nieuw merk, nieuwe visie en een nieuwe website. 

Highlights:

  • Merkontwikkeling en positionering
  • Brandbook
  • Webontwikkeling
  • Leadgeneratie

Design

Concepting
Branding
Webdesign
Fotoshoot

 

Techniek

Webontwikkeling

Marketing

Zoekwoordenonderzoek
Conversieoptimalisatie

 

Nieuwe naam, nieuw merk

Om Tons communicatie branche-specifiek te maken, was het de beste stap om een nieuwe naam te bedenken en daar een nieuw merk omheen te bouwen. And so we did: Klanq. Een merk dat past bij de visie van Ton; gericht op het verbeteren van de zorg, door betere teksten. Met Klanq hadden we een merknaam. De volgende stap was het creëren van een unieke identiteit. We ontwikkelden een brandbook waarin we de tone of visual, kleurgebruik en stijlelementen vastlegden. 

 

dl_screenshot_klanq-1.jpg
macbook-frame

Zorgleads via een nieuwe website

Met het nieuwe merk was de volgende uitdaging om beleidsmakers binnen ziekenhuizen aan te spreken en om te zetten naar leads. Daarom hebben we een volledig nieuwe website ontworpen en gelanceerd. De focus op de website hebben we gelegd op het genereren van zorgleads. Op deze manier hoeft Ton niet voortdurend meer rond te kijken in zijn netwerk en komen leads nu veel vaker binnen via zijn website.

 

Mockup Klanq

Professionele foto’s

Bij een nieuw professionele website, horen ook professionele foto’s. We zijn daarom met Ton op pad geweest om foto’s te maken die zijn teksten kracht bijzetten. Zijn werkwijze hebben we zo goed mogelijk in beeld gebracht, om zo nog beter te laten zien wie en wat Klanq is. En nog belangrijker: Wat Klanq voor de zorg kan betekenen.

Weten hoe we van jouw ambities een sterk merk kunnen maken? 

Let's meet

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet