Triangular Group Academy voorziet sinds 2014 zowel overheid als private sector van advies en begeleiding op het gebied van veiligheid en weerbaarheid. Met jarenlange ervaring in de Nederlandse special forces en inlichtingendiensten hebben ze alle capaciteit in huis om snelle en intelligente oplossingen te leveren. 

Waarom ze dan bij Digital Layers kwamen? Triangular Group wilde haar trainings- en dienstenportfolio zichtbaar maken én leads genereren voor de opleidingen die ze aanbieden. 

Dat hebben we grondig aangepakt. Het resultaat is een nieuwe, meertalige b2b-website. We kozen voor een stoere, maar betrouwbare uitstraling. Bovendien optimaliseerden we alle opleidingspagina's voor relevante zoekwoorden. Ook zetten we Google Ads en LinkedIn advertising in om Triangular Group nóg beter zichtbaar te maken.

Highlights:

Meertalige website
Leadgeneratie voor opleidingen
Nieuw webdesign
Online leadgeneratie

Design

Webdesign
Icon design

 

Techniek

Webdevelopment
Multilanguage

 

Marketing

Online advertising
Leadgeneratie
Zoekmachine optimalisatie

 

Stoere en betrouwbare uitstraling

Dat de presentatie van de website anders mocht, was duidelijk. Er is begonnen met een clean sheet, waaruit het vernieuwde design is opgebouwd. 
Met overtuigende beelden en strak, overzichtelijk design is de website een nieuwe look and feel aangemeten. Met de keuze voor kleuren die betrouwbaarheid uitstralen wordt nog eens extra de expertise en van Triangular benadrukt. Door het logo over de hele website terug te laten komen is een consistente uitstraling gerealiseerd. Daarnaast zijn ook alle icons specifiek voor Triangular ontworpen, zodat ook deze optimaal in de nieuwe stijl passen.

 

dl_screenshot_triangular.jpg
macbook-frame

Nieuwe website


De oude website van Triangular Group Academy was niet meer in overeenstemming met de uitstraling die ze wilden hebben. Tijd voor een nieuwe dus! Insteek was een overzichtelijke website waar eenvoudig door te navigeren is, maar die wel de expertise en betrouwbaarheid blijft uitstralen waar Triangular voor staat. Met name werd er gericht op, en gedacht vanuit de twee hoofdbranches waar Triangular zich op richt: Overheid en de private sector. 
Uiteindelijk is de geheel vernieuwde website eind 2019 live gegaan.

 

Mockup Triangular Group Academy

Geoptimaliseerd voor leadgeneratie

Om de nieuwe website ook daadwerkelijk goed gevonden te laten worden is er gestart met online leadgeneratie. Door de webpagina’s zo in te richten dat ze optimaal werken voor het genereren van leads (denk aan snelle toegang tot downloadables, toegankelijke leadgenformulieren en overtuigende diensten pagina’s) is de gemiddelde tijd die een bezoeker op de website doorbrengt sinds de livegang met 516%(!) gestegen van 35 seconden naar 3 minuten en 38 seconden. Door ook de vindbaarheid aan te pakken en te adverteren via Google is het aantal bezoekers met maar liefst 500% toegenomen. Absoluut een succes voor Triangular Group! 

 

Let's meet!

Het Triangular Group Academy team

Meer weten? Wij helpen je graag!

Max Kerkhoffs

Max Kerkhoffs

Designer

+31 24 302 00 33 max@lookinsharp.nl

Jelle Althuizen

Jelle Althuizen

Marketing director

+31 6 53 71 04 29 jellealthuizen@leadbouwers.nl

Jelle Streefkerk

Jelle Streefkerk

Front-end Developer

+31 24 302 00 15 jelle@bluenotion.nl

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet