VFM is een facilitair adviesbureau met een sterk totaalconcept van consultancy, audits, interim management en recruitment.

De V van VFM staat voor verbinding, vertrouwen en vrijheid. De kunst was daarom ook om de verouderde branding een nieuw leven in te blazen die staat voor VFM’s kernwaarden.Dat is gelukt; alles (maar dan ook echt alles) is opnieuw vormgegeven en de oude huisstijl heeft een flinke opfrisbeurt gekregen. Fotografie, kleuren, banners, PowerPoint templates, flyers, posters; you name it. De hoofdact was daarbij de website; die moest alles bevangen wat VFM aanbiedt. Door slimme navigatieopties en submenu’s vind je snel een eenvoudig wat je zoekt.

Highlights

  • Meertalige website
  • Leadgeneratie dankzij trendrapportages en whitepapers
  • Uitgebreide vacaturesectie
  • Contentstrategie
  • Jobalert via Mailchimp koppeling
  • vCards voor alle medewerkers

Design

Huisstijlhandboek
Webdesign
Fotografie

Techniek

Webdevelopment
Mailchimp koppeling

Marketing

LinkedIn Ads
Online vindbaarheid
Online recruitment campagnes

Rebranding én marketing

Naast een complete restyling van de huisstijl en website hebben we ook geïnvesteerd in de marketingstrategie. Met slimme LinkedIn campagnes, Google Ads campagnes en SEO optimalisaties wisten we niet alleen een verdubbeling te realiseren in het aantal paginaweergaven maar ook een stijging in het aantal sollicitaties via de website. De nieuwe website is niet alleen visueel aantrekkelijker én geoptimaliseerd voor conversie: de online vindbaarheid is daarnaast flink toegenomen!

vfm2.jpg
DL-VFM-screen-2.jpg
DL-VFM-screen-3.jpg
macbook-frame

Direct volledige contactinformatie in je telefoon

Doordat we vCards geïntegreerd hebben op de website van VFM, heeft iedere medewerker zijn of haar eigen digitale visitekaartje gekregen. Wanneer deze verzonden wordt, kan de ontvanger met één druk op de knop (iOS, Android en Windows) alle contactinformatie importeren als een contact. Het contact in je telefoon bevat dus in één keer voor- en achternaam, functie, telefoonnummer, e-mailadres, bedrijfsadres en website.

 

Mockup VFM Facility Experts

Templates voor iedereen eenvoudig te bewerken

Doordat we alle merkuitingen zoals posters en flyers in Canva gezet hebben, is het voor medewerkers van VFM kinderspel geworden om teksten en foto’s in allerlei ontworpen documenten aan te passen. Met een link van ieder Canva-document kan een medewerker in iedere webbrowser de documenten bewerken, opslaan en delen met anderen. Zo blijft de uitstraling van social media posts uniform.

 

Let's meet

let's work together

Stuur ons een mailtje

info@digitallayers.nl

Of als je liever belt

024 - 20 22 673

Ben je een echte doorpakker?

let's meet